Vásárlási tanácsok

Akkumulátor árak

Akkumulátor árak és márkák

Ritkán vásárolunk akkumulátort, és ezért nem egyértelmű, hogy hogyan lehet okos döntést hozni egy ilyen nagy értékű és remélhetőleg hosszú távra szóló vásárlás esetén. Milyen márkák vannak a piacon, és mi miért választottuk 30 éves szakértelemmel a honlapunkon szereplő akkumulátor gyártók termékeit? Mik a “jó” akkumulátor árak, mi számít túl olcsónak és feleslegesen drágának? Érdemes átfutni ezeket a cikkeket, ha bizonytalan a választásában. Ha igénybe venné valamelyik profi szakértőnk tanácsadását és véleményét, akkor hívja bátran az Akkumulátor Szakértő ügyfélszolgálatunkat.

Érdekli a többi rovatunk is? Az alábbi linken valamelyikére kattintva megtalálhatja őket:

baren akkumulátor

Akku márkák: Baren Polar Plus

Baren Akkumulátor Gyár

A Baren akkumulátort egy 1939-ben alapított osztrák cég állítja elő, mely mind a mai napig Európa egyik legjobb minőségű akkumulátorgyárát tudhatja magáénak. A nagy vízválasztó akkor történt, amikor felvásárolták a Fiamm nevű, energia technológiával foglalkozó céget: ekkor váltottak véglegesen ultra modern technológiára….

top akku, olcsó akkumulátor, jász akku

Akku márkák: Top Akku

Top Akku – dobogós márka Magyarországról

A Top Akku olcsó akkumulátor, és az egyik legjobb minőségű akkumulátor, ami Magyarországon készül. Folyamatos termékfrissítés és modern technológia jellemzi.  Az akkumulátoraik gondozásmentesek (az ilyen akkumulátorok nem igényelnek gondozást, de élettartamuk növelhető, ha a savszintet évente ellenőrizzük és desztillált vízzel pótoljuk)…

akkusegély, akkumulátor csere, autó akkumulátor, 12v akkumulátor, 55ah akkumulátor, akkumulátor 55ah, akkumulátor 100ah, 100ah akkumulátor

Tipikus Akkumulátor Méretek

Feszültség

A Volt (például 12v akkumulátor) a feszültség mértékegysége az akkumulátoroknál. Rövidítése a “v”. Szinte az összes gépjárműbe szánt akkumulátor 12 voltos. Ezért általában az szerepel az akkukon, hogy 12v akkumulátor. Régebben még gyártottak 6 voltos akkumulátort, Trabantokba, de mára a legtöbb gyártó leállt ennek gyártásával….