Citroen C4 Picasso 1.6 HDi 90 akkumulátor

Citroen C4 Picasso 1.6 HDi 90 akkumulátor cseréje és Citroen Citroen Akku mérete

Citroen C4 Picasso 1.6 HDi 90 akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Citroen C4 Picasso 1.6 HDi 90 akkumulátor cseréje is Citroen márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Citroen Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Citroen C4 akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Citroen specialista és jópár esetben cserélte már ki Citroen Citroen Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Citroen C4 akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Citroen Citroen Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Citroen Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Citroen akkumulátorokról:

Citroen akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Citroen tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Hírek, érdekességek a Citroën világából

Citroen C4 Picasso 1.6 HDi 90 akkumulátor cseréje - Citroen Akku - Citroen C4 akkumulátor méret
Akkumentő – Citroen Akku Specialista

Hasonló autók: