Honda CIVIC Mk IV Coupe 1.6 i Vtec akkumulátor

Honda CIVIC Mk IV Coupe 1.6 i Vtec akkumulátor cseréje és Honda Honda Akku mérete

Honda CIVIC Mk IV Coupe 1.6 i Vtec akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Honda CIVIC Mk IV Coupe 1.6 i Vtec akkumulátor cseréje is Honda márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Honda Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Honda Civic akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Honda specialista és jópár esetben cserélte már ki Honda Honda Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Honda Civic akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Honda Honda Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Honda Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Honda akkumulátorokról:

Honda akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Honda tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Honda történelem és érdekességek

Honda CIVIC Mk IV Coupe 1.6 i Vtec akkumulátor cseréje - Honda Akku - Honda Civic akkumulátor méret
Akkumentő – Honda Akku Specialista

Hasonló autók: