Nissan QASHQAI 1.5 dCi akkumulátor

Nissan QASHQAI 1.5 dCi akkumulátor cseréje és Nissan Nissan Akku mérete

Nissan QASHQAI 1.5 dCi akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Nissan QASHQAI 1.5 dCi akkumulátor cseréje is Nissan márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Nissan Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Nissan Qashqai akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Nissan specialista és jópár esetben cserélte már ki Nissan Nissan Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Nissan Qashqai akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Nissan Nissan Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Nissan Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Nissan akkumulátorokról:

Nissan akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Nissan tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Nissan hírek

Nissan QASHQAI 1.5 dCi akkumulátor cseréje - Nissan Akku - Nissan Qashqai akkumulátor méret
Akkumentő – Nissan Akku Specialista

Hasonló autók: