Vásárlási Szabályzat

A vásárlási szabályzat egyszerű, célja, hogy mindkét fél  korrekt módon járjon el. Ezt az itt nem szabályozott kérdésekben is irányadónak tekintjük.

Megrendelés lemondása

A szolgáltatás lemondása díjmentes, amennyiben a rendeléstől számított tíz percben belül teszi. Szintén díjmentes, ha a kért időponttól számított 60 perccel korábban lemondja a megrendelést. Amennyiben nem mondja le a megrendelést, és kiérkezünk, de mégsem kívánja igénybe venni szolgáltatásunkat, vagy ha későn mondja le rendelését, akkor 6500 Ft. kiszállási díjat köteles fizetni.

Vásárlási szabályzat garancia

Garanciális ügyintézés minden esetben cégünk székhelyén, az 1132. Budapest, Váci út 8. szám alatt történik (Hétfő-Péntekig 10-18 óráig, Szombaton 10-12 óráig). Ennek az oka, hogy speciális számítógéppel vizsgáljuk be ez akkumulátorokat, ami csak a központunkban található, illetve a bevizsgálás sokszor az akkumulátor töltését is igényli, ami nem megoldható a gépjárműnél.

Amennyiben szükség van a gépjármű elindítására, hogy be tudjon fáradni központunkba garanciális ügyintézésre, ebben tudunk segíteni, de az indítás díját ki kell fizetni kollégánknak. Viszont amennyiben jogos a garanciális panasz, és cserére kerül sor, az indítás díja Önnek visszajár.

Árváltoztatási Jog Fenntartva

A honlapon szereplő árak tájékoztató jellegűek, annak ellenére, hogy folyamatos ellenőrzésen mennek át, és így a hibás ár szinte kizárt. Viszont ha ennek ellenére az árak hibásan kerülnek megjelenítésre és ön rendelést ad le az adott termékre, a megrendelés leadásától számított 20 perc áll rendelkezésre az árak korrigálására, amennyiben ez nem történik meg, Ön a hibás áron jogosult 1 darab akkumulátor megvásárlására.