Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 akkumulátor

Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 akkumulátor - Alfa Romeo Akku -

Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 akkumulátor cseréje és Alfa Romeo Akku mérete

Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 akkumulátor cseréje is Alfa Romeo márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a 156 Sportwagon 2.0 akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Alfa Romeo specialista, és jópár esetben cserélte már ki Alfa Romeo gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a 156 Sportwagon 2.0 akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0 Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Alfa Romeo Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Alfa Romeo akkumulátorokról:

Alfa Romeo akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Alfa Romeo tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Az autó, amivel nem akarunk megérkezni

Hasonló autók: