Járművek

Akkumentő: a gépjármű akkumulátor specialista!

Az Akkumentő általában minden típusú gépjárműhöz forgalmaz akkumulátort, legyen szó akár személyautóról, kisteherautóról, teherautóról vagy motorról. Speciális gépjármű akkumulátor igényeit is megoldjuk (pl. fűnyíró traktorhoz), de kérjük ilyen esetekben mindig hívja fel Ügyfélszolgálatunkat, hogy megfelelően fel tudjunk készülni!

Sok éves szakértelem és elhivatottság

Az Akkumentő az Akkusegély csoport tagja, így büszkén állíthatjuk, hogy már több mint 30 éve forgalmazunk akkumulátorokat Magyarországon. Akkusegély szolgálatunk pedig elsőként, már több mint 10 éve áll az Önök szolgálatára. Ismerünk minden gyári paramétert és akkumulátor szakértőink pontosan tudják, hogy milyen autóba milyen akkumulátor szerelhető be. Elérhetőségeinket ITT találja.

Helyszíni akkucsere szolgáltatás

A helyszínre kiérkező szakembereink felmérik az el nem induló gépjármű problémáját, mely mögött számtalan ok lapulhat meg: például egy egész éjszakára égve hagyott lámpa, vagy zárlatos, esetleg elöregedett akkumulátor. Szakembereink gyors megoldást biztosítanak, és a vizsgálat után igény esetén a gépjármű akkumulátor kicserélésre kerül.