Szolgáltatások

Akkumulátor beszerelés és  bikázás

Cégünk már több, mint 10 éve van a piacon, ez idő alatt tökélyre fejlesztettük az akkumulátor beszerelés és bikázás szolgáltatásunkat. Nálunk márkaszerviz minőségű megoldást találhat. Profi szakembereink profi szerszámokkal segítenek az ügyfeleinknek, hogy ne okozzon fejfájást az akkumulátor beszerelése. Nálunk a legjobb minőségű akkumulátorok között tud válogatni. Szolgáltatásunkat a gyors segítség jellemzi. Hívás után a legtöbb esetben fél órán, maximum 50 percen belül kiérünk a helyszínre, és gyorsan megoldjuk a problémát. Autó akkumulátor beszerelés szolgáltatásunkat reggel 8 és 24 óra között tudja igénybe venni az év bármelyik napján. A szolgáltatás ára 9 500 Ft + csere esetén az akkumulátor ára.

További információk az akkumulátor beszerelésről és cseréről

További információk a bikázásról

Helyszíni autó akkumulátor beszerelés és csere, akkumulátor beszerelése

Az akkumulátor ki-, illetve beszerelése a helyszínen történik. Ott oldjuk meg, ahol a probléma van. Általában kevesebb, mint 50 percen belül kiérkezünk, sőt, gyakran már egy fél óra is elég, hogy kiszálljunk, így 1 órán belül kész legyen az autó akkumulátor beszerelés. Profi akku szerelő szakembereink hamar megoldják a gondját. A már nem használt akkut elvisszük, Önnek nincs vele több gondja. A rossz akku veszélyes hulladéknak számít környezetvédelmi szempontból. Nem dobható kukába, még szelektív hulladék gyűjtőbe sem kerülhet. Ezért fontos része a szolgáltatásunknak a hulladék akkumulátor elszállítása. Mi intézzük. Önnek nem kell vele foglalkoznia.

További információk az akkumulátor beszerelésről és cseréről

Bikázás

Gyakran kérdeznek minket a bikázással kapcsolatban is. A bikázás szakszerűen megnevezve olyan esetek gyűjtőfogalma, amikor a gépjármű saját akkumulátora lemerül és külső segítségre van szüksége az újbóli beindításhoz. Ez leggyakrabban egy másik jármű villamos hálózatának segítségével valósul meg, de az önálló segédakkumulátor használata is gyakran visszatérő opció.

Mi csak speciális esetekben ajánljuk a bikázást. Ez akkor történik, ha az akku 2 évnél fiatalabb, vagy ez az első eset, hogy nem indul a kocsi akku gond miatt. Előfordulhat, hogy csak lemerült, ha például égve hagyjuk a lámpát éjszakára. A legtöbb esetben nem ajánljuk a bikázást, mert nem nyújt hosszan tartó biztonságot, így előfordulhat, hogy ismét érkeznünk kell akkumulátort cserélni. Ez Önnek kidobott pénz és felesleges feszültség.

További információk a bikázásról