Szolgáltatások

Akkumulátor beszerelés és  bikázás

Cégünk már több, mint 10 éve van a piacon, ez idő alatt tökélyre fejlesztettük az akkumulátor beszerelés és bikázás szolgáltatásunkat. Nálunk márkaszerviz minőségű megoldást találhat. Profi szakembereink profi szerszámokkal segítenek az ügyfeleinknek, hogy ne okozzon fejfájást az új akkumulátor beszerelése, esetleg régi esetén a bikázás. Nálunk a legjobb minőségű akkumulátorok között tud válogatni. Szolgáltatásunkat a gyors segítség jellemzi. Hívás után a legtöbb esetben fél órán, maximum 50 percen belül kiérünk a helyszínre, és gyorsan megoldjuk a problémát. Autó akkumulátor beszerelés szolgáltatásunkat reggel 8 és 24 óra között tudja igénybe venni az év bármelyik napján. A szolgáltatás ára 14 500 Ft + csere esetén az akkumulátor ára bikázás és akkumulátor beszerelés esetén is!

További információk az akkumulátor beszerelésről és cseréről

További információk a bikázásról

Helyszíni autó akkumulátor beszerelés és csere, akkumulátor beszerelése

Ahogy a bikázás, úgy az akkumulátor ki-, illetve beszerelése a helyszínen történik. Ott oldjuk meg, ahol a probléma van. Általában kevesebb, mint 50 percen belül kiérkezünk, sőt, gyakran már egy fél óra is elég, hogy kiszálljunk, így 1 órán belül kész legyen az autó akkumulátor beszerelés. Profi akku szerelő szakembereink hamar megoldják a gondját: gyors diagnosztikát követően eldöntik, hogy melyik megoldás a legcélszerűbb, az bikázás vagy az akkumulátor csere. Bikázás esetén egy speciális külső indító berendezés segítségével újra üzembe helyezik az akkumulátort. Ha utóbbi a probléma, akkor a már nem használt akkut elvisszük, Önnek nincs vele több gondja. A rossz akku veszélyes hulladéknak számít környezetvédelmi szempontból. Nem dobható kukába, még szelektív hulladék gyűjtőbe sem kerülhet. Ezért fontos része a szolgáltatásunknak a hulladék akkumulátor elszállítása. Mi intézzük. Önnek nem kell vele foglalkoznia.

További információk az akkumulátor beszerelésről és cseréről

Bikázás

Gyakran kérdeznek minket a bikázással kapcsolatban is. A bikázás szakszerűen megnevezve olyan esetek gyűjtőfogalma, amikor a gépjármű saját akkumulátora lemerül és külső segítségre van szüksége az újbóli beindításhoz. Ez leggyakrabban egy másik jármű villamos hálózatának segítségével valósul meg, de az önálló segédakkumulátor használata is gyakran visszatérő opció.

Mi csak speciális esetekben ajánljuk a bikázást. Ez akkor történik, ha az akku 2 évnél fiatalabb, vagy ez az első eset, hogy nem indul a kocsi akku gond miatt. Előfordulhat, hogy csak lemerült, ha például égve hagyjuk a lámpát éjszakára. A legtöbb esetben nem ajánljuk a bikázást, mert nem nyújt hosszan tartó biztonságot, így előfordulhat, hogy ismét érkeznünk kell akkumulátort cserélni. Ez Önnek kidobott pénz és felesleges feszültség. Mielőtt döntést hozunk, érdemes jól körüljárni a témát és utána olvasani néhány szakmai cikket is.

További információk a bikázásról