Álláslehetőség

Villamossági szerelő álláslehetőség az Akkumentőnél

10 évvel ezelőtt, Magyarországon elsőként hoztunk létre Akkumulátor Segélyszolgálatot. Azóta is évről-évre egyre több ügyfélnek segítünk elindítani az autóját. Ennek megfelelően szerelő csapatunkat is folyamatosan bővítjük. Gyakorlott budapesti autóvezető, vagy villamossági szerelő vagy, aki nem ijed meg az autószereléstől legalább egy akkucsere erejéig? Este, vagy hétvégén is szívesen dolgoznál, ha éppen akkor kell segítenünk Ügyfeleinknek? Amennyiben minden kérdésre igen a válasz, akkor várjuk jelentkezésed, rugalmas munkaidővel és magas fizetéssel Akkumentő Csapatunkba. Hívjon minket ügyfélszolgálatunkon, és keresse László Tamás-t!

Küldetésünk

Az Akkumentő több mint tíz éve professzionális segítséget nyújt ügyfeleinek gépjárművük elindításában. Amennyiben bővebben olvasna akkumulátor cserével kapcsolatos szolgáltatásunkról: Akkumulátor csere

Az Akkumentő küldetésének fontos része, hogy nem csak szolgáltatásunk színvonalában törekszünk kimagasló teljesítményre, de weboldalunkon megtalálható legyen az akkumulátorokat érintő legalapvetőbb tudás is. Tudástárunkat itt találhatja, szakmaileg magas színvonalú villamossági szerelő munkatársaink által megírt cikkek formájában. További érdekes infókat pedig erre találhat!

Főbb szolgáltatásaink

A leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásunk az Akkusegély szolgáltatás, vagy más néven az akkumulátor csere. Akkor van rá szükség, amikor nem indul az autó. Ilyenkor az akku legtöbbször több éves, és már nem tudja beindítani a gépjárművet. Ez lehet egy hosszú folyamat eredménye, mely során egyre nehezebben indul az autó, de történhet akár egyik napról a másikra is. Ennek esélyét különösen növelik olyan környezeti szélsőséges helyzetek, mint például a hőmérséklet hirtelen csökkenése éjszaka.

Maga az akku cseréje villamossági szerelő kollégáinknak általában nem vesz igénybe több, mint 25 percet. Speciális esetekben (ezeket hívjuk nehéz akku cserének, vagy nehéz akkumulátor szerelésnek) ez lehet 1, vagy több óra is. Vannak olyan autótípusok, ahol az akku nem a megszokott helyen helyezkedik el, ilyenkor profi kollégáink pontosan tudják, hogy hol keressék az akkumulátort és a helyszínen kicserélik. Erre jó példa lehet egy Porsche Cayenne, vagy számos amerikai gyártású gépjármű, melyekből első körben ki kell szerelni az autó egyik kerekét, hogy hozzáférhető legyen az akkumulátor.