Üzemeltető Elérhetősége

Autósbolt Budapest? Akkumulátor bolt Váci út? Ha ilyen gondolatok jutottak eszébe akkumulátor problémájával kapcsolatban, akkor a legjobb helyen jár! Az Akkumentő az Akkusegély Csoport tagja, így állunk szolgálatára bármilyen akkumulátor cserével kapcsolatos problémában. Az üzemeltető elérhetőségei:

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunkat elérheti az év bármely napján, reggel 8 és éjfél között. A híváshoz kattintson ide: Akkumentő Segélyvonal. Az Akkumentő segít a ha sürgős volna akkumulátor bolt Váci út közelében!

E-mail-cím

info@akkumento.hu

Az e-mailekre 24 órán belül válaszolunk, de a hatékonyabb és azonnali ügyintézés érdekében kérjük, hívja inkább ügyfélszolgálatunkat.

Postacím

TipCoop Kft.

1132. Budapest, Váci út 8.

Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, ajánljuk figyelmébe EZT az oldalt. Köszönjük, hogy minket választott!

Keressen minket bizalommal, ahogyan sokan mások is tették – egyikük sem bánta meg! Az Akkumentő egy olyan szolgáltatás, mely a leglehetetlenebb helyzetekben, legcudarabb körülményekben és legkényelmetlenebb időpontokban is igénybe vehető, garantáltan nem fog csalódni. A szolgáltatásunkat igénybe vevő emberek mindegyike olyan helyzetbe keveredett, mely önnel is bármikor megtörténhet! A vélemények egyöntetűen pozitívak: egy este tíz órás, váratlanul jött leállásra is hamar ott termünk. Szakembereink profik és segítőkészek: mind a telefonvonal túlvégén, illetve a probléma helyszínén is. Már az akkumulátor kiválasztásától kezdve megkönnyítjük az ön dolgát. Keressen minket bizalommal!

Az “autósbolt Budapest” és az “akkumulátor bolt Váci út” keresési találatai vezették önt erre az oldalra.