Gyakori kérdések

Gyakori kérdések és válaszok: Mi az Akkumentő szolgáltatása röviden?

Akkumulátor specialistánk legtöbbször kevesebb, mint 50 perc alatt kiérkezik gépjárművéhez, kicseréli akkumulátorát vagy beindítja autóját. Amennyiben közben merülnek fel kérdések, szakemberünk késséggel segít!

Csak Budapest területén tudnak segíteni?

Alapvetően igen, csak Budapest területén nyújtjuk szolgáltatásunkat, de speciális esetekkel kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat! Ha tudunk, segítünk!

Mennyi idő alatt jönnek ki segíteni?

Általában kevesebb, mint 50 perc alatt kiérkezünk.

Mikor jönnek ki segíteni?

Ügyfélszolgálatunk 8-24 óra között üzemel, kérdések esetén bizalommal keressen!

Mi történik, ha nem az akku a probléma?

Amennyiben az akku cseréje nem oldja meg a problémát, kizárólag a kiszállást kell kifizetni, az akkumulátort nem. A kiszállás díja 14 500 Ft.

Mennyibe kerül az akkucsere és a rendkívüli indítás és hogy megy a fizetés?

Akkucsere esetén a kiszállási díjunk 14 500 Ft + az akkumulátor ára. Bikázás esetén a kiszállási és indítási díjunk 14 500 Ft. Ezek a díjak tartalmazza az összes költséget, beleértve a kiszállást, munkadíjat és az ÁFA-t. A fizetés a sikeres szerelés után készpénzben fizetendő. Kártyás fizetés a helyszínen nem megoldott, de kérdések, igény esetén az Akku szerelő segít találni egy közeli bankautomatát.

Miért érdemes online rendelni?

Online rendelés esetén 5% kedvezményt biztosítunk. Honlapunkon az online rendelési rendszer ugyanaz amiben telefonos munkatársunk is rögzíti a rendeléseket, a rendelkezésre álló időpontok mindig a legfrissebbek. Kérdések esetén munkatársunk késséggel segít!

A kiszerelt akkumulátort elszállítják?

Az ilyen kérdések kritikusan fontosak! Az akkumulátor veszélyes hulladék és a környezetre is különösen káros. Nem szabad kidobni! Szolgáltatásunk része a hulladék akku elszállítása és átadása újrahasznosításra.

Fizetési kérdések: Van lehetőség bankkártyás fizetésre?

A helyszínen nincs lehetőség bankkártyás fizetésre, de ha igény van erre kollégánk a sikeres szerelés után díjmentesen elkíséri a legközelebbi bank automatához.

Ki üzemelteti a weboldalt és a szolgáltatást?

Az Akkumentő az Akkusegély Csoport tagja.
A szolgáltatást a TipCoop Kft. üzemelteti. Engedélyszám: C/003 481

További kérdések merültek fel, esetleg mélyebben elmélyülne az akkumulátorok világában? Böngésszen Akkumulátor tudástárunkban!