Vásárlási Szabályzat

A vásárlási szabályzat egyszerű, célja, hogy mindkét fél  korrekt módon járjon el. Ezt az itt nem szabályozott kérdésekben is irányadónak tekintjük. Korrekt akkumulátor árak és garancia összehangolása alapértékünk.

Megrendelés lemondása

A szolgáltatás lemondása díjmentes, amennyiben a rendeléstől számított tíz percben belül teszi. Szintén díjmentes, ha a kért időponttól számított 60 perccel korábban lemondja a megrendelést. Amennyiben nem mondja le a megrendelést, és kiérkezünk, de mégsem kívánja igénybe venni szolgáltatásunkat, vagy ha későn mondja le rendelését, akkor 9 500 Ft. kiszállási díjat köteles fizetni.

Vásárlási szabályzat garancia – Az akkumulátor árak és a jótállás

Garanciális ügyintézés minden esetben cégünk székhelyén, a 1033 Budapest, Szentendrei út 89. szám alatt történik (Hétfő-Péntekig 10-18 óráig, Szombaton 10-12 óráig). Ennek az oka, hogy speciális számítógéppel vizsgáljuk be ez akkumulátorokat, ami csak a központunkban található, illetve a bevizsgálás sokszor az akkumulátor töltését is igényli, ami nem megoldható a gépjárműnél.

Amennyiben szükség van a gépjármű elindítására, hogy be tudjon fáradni központunkba garanciális ügyintézésre, ebben tudunk segíteni, de az indítás díját ki kell fizetni kollégánknak. Viszont amennyiben jogos a garanciális panasz, és cserére kerül sor, az indítás díja Önnek visszajár.

Árváltoztatási Jog Fenntartva – Az akkumulátor árak változhatnak e?

A honlapon szereplő árak tájékoztató jellegűek, annak ellenére, hogy folyamatos ellenőrzésen mennek át, és így a hibás ár szinte kizárt. Viszont ha ennek ellenére az árak hibásan kerülnek megjelenítésre és ön rendelést ad le az adott termékre, a megrendelés leadásától számított 20 perc áll rendelkezésre az árak korrigálására, amennyiben ez nem történik meg, Ön a hibás áron jogosult 1 darab akkumulátor megvásárlására.

akkusegély, autó akkumulátor, autó akkumulátor árak, akkumulátor csere

Gyakori kérdések
Vélemények
Hasznos információk
Akku tudástár