Akkumentő

Az Akkumentő az Akkusegély csoport tagja.

Az Akkumentő szolgáltatást a TipCoop Kft. üzemelteti.

Engedélyszám: C/003 481
Adószám: 10365324-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-067412

Az Akkusegély Csoport egyesíti Magyarország legprofibb akkumulátor szakembereit, hogy segítsenek azoknak az autósoknak, akiknek akkucserére, vagy indítás szolgáltatásra van igényük. Az Akkusegély Csoport név garancia arra, hogy az Akkumentő ügyfelei a legmagasabb minőségű szolgáltatást fogják kapni és biztosak lehetnek benne, hogy megfelelő minőségű és állapotú akkumulátort vásárolnak. Ugyanakkor a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően a gépjárműből kiszerelt akkumulátor újrahasznosításra kerül, és így nem szennyezi a környezetet.

Az Akkumentő több mint tíz éve professzionális segítséget nyújt ügyfeleinek gépjárművük elindításában. Amennyiben bővebben olvasna akkumulátor cserével kapcsolatos szolgáltatásunkról: Akkumulátor csere

Az Akkumentő küldetésének fontos része, hogy nem csak szolgáltatásunk színvonalában törekszünk kimagasló teljesítményre, de weboldalunkon megtalálható legyen az akkumulátorokat érintő legalapvetőbb tudás is. Tudástárunkat itt találhatja, további érdekes cikkeket pedig erre találhat!

Gyakran tévednek ide olyanok, akiket érdekelnek az akkumulátor javító szolgáltatások, vagy az akkumulátor felújítás. Legtöbb honlap látogatónkat a Diagnosztika , vagy a Vásárlás rovat érdekli, hiszen ezek segítenek válaszolni két igen fontos kérdésre:

Az Akkumentő szolgáltatósai során…

...kell-e akkut cserélni az autómban? (ITT érhető el) Sokszor érdemes szakember segítségét kérni, hiszen elsőre nem mindig látszik, hogy melyik a jó megoldás, az akkumulátor javító vagy az azt cserélő művelet.

milyen akkut érdemes választanom? (ITT érhető el) A bőség zavarában nem mindig lehet tudni, hogy melyik akku a jó döntés az Akkumentő választékából. Egy olcsóbb, de rövidebb élettartamú vagy egy jóval megbízhatóbb, de picit magasabb árfekvésű akku.

jó e, ha csere helyett rendkívüli indításban, bikázásban gondolkodok? (ITT érhető el) Például sokszor felmerül, hogy miként kell helyesen bebikázni egy autót, illetve hogyan lehet szakszerűen áram alatt kiszerelni egy modern gépjármű akkumulátorát. Ezekről a témákról nem csak akkumulátor javító témákkal foglalkozó oldalunkon, hanem az Akkumentő Szerelés rovatában is részletesen olvashat.

További kérdések merültek fel, esetleg mélyebben elmélyülne az akkumulátorok világában? Böngésszen Akkumlátor tudástárunkban!