Vélemények

akkusegély, autó akkumulátor, autó akkumulátor árak, akkumulátor csere

Katalin Király

Este beültem a kocsimba, ami nem indult. Mivel már történt ilyen ezért tudtam, hogy az akkuval lesz a gond. Kerestem a telefonomon valamilyen akkusegélyes oldalt. Megtaláltam az akkumento.hu-t és a telefonszámukat. Felhívtam őket, bár már este 10 óra volt, de felvették és nagyon kedvesek voltak. Elmondtam, hogy mi a gond, ők is elmondták, hogy mennyibe fog kerülni és hogy egy órán belül ott lesznek. Kb. fél óra múlva meg is érkeztek és hamar kicserélték az akkumat. Nagyon kedvesek és udvariasak voltak, egy rossz szavam sem lehet róluk. Az tény, hogy drága a szolgáltatás, de minőségi és nekem ez volt a legfontosabb.

Zsófi Nagy

Nagyon segítőkészek voltak. Hamar meg volt a csere és az új akkumulátor kiválasztásában is segítségemre voltak. Mondanom sem kell, hogy nő létemre fogalmam sincs ezekről a dolgokról, úgyhogy kifejezetten jól jött a korrekt szakmai segítség. Bátran ajánlom bárkinek aki hasonlóan kellemetlen helyzetbe kerül 🙂

Attila Berky

Égve maradt a lámpa és lemerült az aksi. Persze pont a legrosszabbkor. Nagyon gyorsan kijöttek és mindent kiválóan megoldottak, én nem is kellettem.

Ferenc Virág

Csak ajánlani tudom! Este robbantam le a -10 fokos hidegben, de ennek ellenére is gyorsan kijöttek, profi szolgáltatás minden szempontból! A szolgáltatás olcsónak semmiképpen nem nevezhető, azonban végignézve a konkurencia árait, illetve figyelembe véve az Akkumentős csapat által biztosított magas szolgáltatási minőséget, maximálisan úgy érzem, hogy jól döntöttem.

György Morvay

Sokan állítják, hogy a téli hideg hat legkártékonyabban az autó akkumulátorára, én sajnos pont a másik végletet tapasztaltam meg. A 40 fokos hőmérsékletnek köszönhetően nem indult az autóm délután kettőkor, amikor a kormányt se tudtam megfogni a forróságtól. Szerencsére azonban a hőség nem volt akadály akkumentő csapatának, gyorsan kicserélték az akkumulátort! Még napszúrást sem kaptam, ezúton köszönöm nekik!

Tamás László

Mikor nem indult vasárnap éjszaka a kocsim, kissé pánikba estem, hogy ki fog tudni rajtam ilyenkor segíteni. Szerencsére gyorsan rátaláltam az Akkumentőre, akik hihetetlenül profin és gyorsan megoldották akkumulátorom cseréjét a hajnalba nyúlóan. .

Mária Gaál

Szentendrei lakos vagyok, ahonnan tömegközlekedéssel nehézkes bejutni munkába. Reggel nem indult a kocsim, a munkahelyemen mostanában kifejezetten feszült a hangulat, úgyhogy nem nagyon nem akartam elkésni. Elkezdtem interneten keresgélni, viszonylag gyorsan rátaláltam az Akkumentőre. Láttam, hogy csak Budapesten belül dolgoznak, de azért felhívtam az ügyfélszolgálatot. Szerencsére épp volt kapacitásuk, akik elképesztően rugalmasak, így kint voltak 45 perc alatt Szentendrén. Azt hiszem nekik köszönhetem, hogy még a munkahelyemen vagyok 🙂

László Grieger

Azonnali segítséget tudtak nyújtani egy kritikus pillanatban, ami számomra bármennyit megért volt. A munkát gyorsan, korrekt ár-érték áron végezték el. A behelyezett akkumulátort azóta is használom, hiba nélkül működik. A segítséget ezzel az értékeléssel szeretném megköszönni, bátran tudom mindenkinek ajánlani a srácokat.

Marcell Gáti

Egyik napról a másikra 10 fokot esett a hőmérséklet így nem meglepő, hogy reggel probléma volt a 10 éves autóm akkumulátorával. Már beszállás után kissé remegő kézzel helyeztem a kulcsot a zárba, a gyanúm pedig végül beigazolódott. Egy órám maradt odaérni egy megbeszélésre, ahova autó nélkül máshogy nem jutottam el, úgyhogy maradt a Google. 25 percen belül kint voltak, 10 perc alatt kicserélték az akkut, épp időben beestem a megbeszélésre. Happy end!