Alfa Romeo 164 3.0 All-wheel Drive akkumulátor

Alfa Romeo 164 3.0 All-wheel Drive akkumulátor - Alfa Romeo Akku

Alfa Romeo 164 3.0 All-wheel Drive akkumulátor cseréje és Alfa Romeo Akku mérete

Alfa Romeo 164 3.0 All-wheel Drive akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Alfa Romeo 164 3.0 All-wheel Drive akkumulátor cseréje is Alfa Romeo márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a 164 3.0 All-wheel Drive akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Alfa Romeo 164 3.0 All-wheel Drive akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Alfa Romeo specialista, és jópár esetben cserélte már ki Alfa Romeo gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a 164 3.0 All-wheel Drive akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Alfa Romeo 164 3.0 All-wheel Drive akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Alfa Romeo 164 3.0 All-wheel Drive Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Alfa Romeo Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Alfa Romeo akkumulátorokról:

Alfa Romeo akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Alfa Romeo tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Az autó, amivel nem akarunk megérkezni

Hasonló autók: