Audi 80 Avant 2.6 akkumulátor

Audi 80 Avant 2.6 akkumulátor - Audi Akku - helyszíni csere

Audi 80 Avant 2.6 akkumulátor cseréje és Audi Akku mérete

Audi 80 Avant 2.6 akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Audi 80 Avant 2.6 akkumulátor cseréje is Audi márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a 80 Avant 2.6 akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Audi 80 Avant 2.6 akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Audi specialista, és jópár esetben cserélte már ki Audi gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a 80 Avant 2.6 akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Audi 80 Avant 2.6 akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Audi 80 Avant 2.6 Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Audi Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Audi akkumulátorokról:

Audi akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Audi tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Letiltották az Audi elég jó reklámját

Hasonló autók: