Audi A4 2.0 TDI quattro akkumulátor

Audi A4 2.0 TDI quattro akkumulátor cseréje és Audi Audi Akku mérete

Audi A4 2.0 TDI quattro akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Audi A4 2.0 TDI quattro akkumulátor cseréje is Audi márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Audi Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Audi A4 akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Audi specialista és jópár esetben cserélte már ki Audi Audi Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Audi A4 akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Audi Audi Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Audi Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Audi akkumulátorokról:

Audi akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Audi tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Letiltották az Audi elég jó reklámját

Audi A4 2.0 TDI quattro akkumulátor cseréje - Audi Akku - Audi A4 akkumulátor méret
Akkumentő – Audi Akku Specialista

Hasonló autók: