Bmw 1 116i akkumulátor

Bmw 1 116i akkumulátor cseréje és Bmw Bmw Akku mérete

Bmw 1 116i akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Bmw 1 116i akkumulátor cseréje is Bmw márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Bmw Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Bmw 1 akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Bmw specialista és jópár esetben cserélte már ki Bmw Bmw Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Bmw 1 akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Bmw Bmw Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Bmw Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Bmw akkumulátorokról:

Bmw akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Bmw tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

A 12 legérdekesebb infómorzsa, amit tudnod kell a BMW-ről

Bmw 1 116i akkumulátor cseréje - Bmw Akku - Bmw 1 akkumulátor méret
Akkumentő – Bmw Akku Specialista

Hasonló autók: