Chrysler STRATUS 2.4 16V akkumulátor

Chrysler STRATUS 2.4 16V akkumulátor cseréje és Chrysler Chrysler Akku mérete

Chrysler STRATUS 2.4 16V akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Chrysler STRATUS 2.4 16V akkumulátor cseréje is Chrysler márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Chrysler Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Chrysler Stratus akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Chrysler specialista és jópár esetben cserélte már ki Chrysler Chrysler Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Chrysler Stratus akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Chrysler Chrysler Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Chrysler Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Chrysler akkumulátorokról:

Chrysler akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Chrysler tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Megszűnt a Chrysler cégnév

Chrysler STRATUS 2.4 16V akkumulátor cseréje - Chrysler Akku - Chrysler Stratus akkumulátor méret
Akkumentő – Chrysler Akku Specialista

Hasonló autók: