Chrysler VOYAGER 3.3 i AWD akkumulátor

Chrysler VOYAGER 3.3 i AWD akkumulátor - Chrysler Akku -

Chrysler VOYAGER 3.3 i AWD akkumulátor cseréje és Chrysler Akku mérete

Chrysler VOYAGER 3.3 i AWD akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Chrysler VOYAGER 3.3 i AWD akkumulátor cseréje is Chrysler márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a VOYAGER 3.3 i AWD akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Chrysler VOYAGER 3.3 i AWD akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Chrysler specialista, és jópár esetben cserélte már ki Chrysler gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a VOYAGER 3.3 i AWD akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Chrysler VOYAGER 3.3 i AWD akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Chrysler VOYAGER 3.3 i AWD Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Chrysler Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Chrysler akkumulátorokról:

Chrysler akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Chrysler tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Megszűnt a Chrysler cégnév

Hasonló autók: