Citroen BERLINGO Box 1.4 i bivalent akkumulátor

Citroen BERLINGO Box 1.4 i bivalent akkumulátor - Citroen Akku -

Citroen BERLINGO Box 1.4 i bivalent akkumulátor cseréje és Citroen Akku mérete

Citroen BERLINGO Box 1.4 i bivalent akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Citroen BERLINGO Box 1.4 i bivalent akkumulátor cseréje is Citroen márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a BERLINGO Box 1.4 i bivalent akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Citroen BERLINGO Box 1.4 i bivalent akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Citroen specialista, és jópár esetben cserélte már ki Citroen gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a BERLINGO Box 1.4 i bivalent akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Citroen BERLINGO Box 1.4 i bivalent akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Citroen BERLINGO Box 1.4 i bivalent Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Citroen Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Citroen akkumulátorokról:

Citroen akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Citroen tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Hírek, érdekességek a Citroën világából

Hasonló autók: