Citroen C4 Coupe 1.6 VTi 120 akkumulátor

Citroen C4 Coupe 1.6 VTi 120 akkumulátor - Citroen Akku -

Citroen C4 Coupe 1.6 VTi 120 akkumulátor cseréje és Citroen Akku mérete

Citroen C4 Coupe 1.6 VTi 120 akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Citroen C4 Coupe 1.6 VTi 120 akkumulátor cseréje is Citroen márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a C4 Coupe 1.6 VTi 120 akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Citroen C4 Coupe 1.6 VTi 120 akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Citroen specialista, és jópár esetben cserélte már ki Citroen gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a C4 Coupe 1.6 VTi 120 akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Citroen C4 Coupe 1.6 VTi 120 akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Citroen C4 Coupe 1.6 VTi 120 Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Citroen Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Citroen akkumulátorokról:

Citroen akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Citroen tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Hírek, érdekességek a Citroën világából

Hasonló autók: