Citroen XANTIA Estate 2.0 Turbo akkumulátor

Citroen XANTIA Estate 2.0 Turbo akkumulátor - Citroen Akku -

Citroen XANTIA Estate 2.0 Turbo akkumulátor cseréje és Citroen Akku mérete

Citroen XANTIA Estate 2.0 Turbo akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Citroen XANTIA Estate 2.0 Turbo akkumulátor cseréje is Citroen márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a XANTIA Estate 2.0 Turbo akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Citroen XANTIA Estate 2.0 Turbo akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Citroen specialista, és jópár esetben cserélte már ki Citroen gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a XANTIA Estate 2.0 Turbo akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Citroen XANTIA Estate 2.0 Turbo akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Citroen XANTIA Estate 2.0 Turbo Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Citroen Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Citroen akkumulátorokról:

Citroen akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Citroen tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Hírek, érdekességek a Citroën világából

Hasonló autók: