Dacia SANDERO 1.4 MPI LPG akkumulátor

Dacia SANDERO 1.4  MPI LPG akkumulátor - Dacia Akku - helyszíni

Dacia SANDERO 1.4 MPI LPG akkumulátor cseréje és Dacia Akku mérete

Dacia SANDERO 1.4 MPI LPG akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Dacia SANDERO 1.4 MPI LPG akkumulátor cseréje is Dacia márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a SANDERO 1.4 MPI LPG akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Dacia SANDERO 1.4 MPI LPG akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Dacia specialista, és jópár esetben cserélte már ki Dacia gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a SANDERO 1.4 MPI LPG akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Dacia SANDERO 1.4 MPI LPG akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Dacia SANDERO 1.4 MPI LPG Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Dacia Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Dacia akkumulátorokról:

Dacia akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Dacia tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Élményautózás Daciával

Hasonló autók: