Daihatsu CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V akkumulátor

Daihatsu CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V akkumulátor - Daihatsu Akku

Daihatsu CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V akkumulátor cseréje és Daihatsu Akku mérete

Daihatsu CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Daihatsu CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V akkumulátor cseréje is Daihatsu márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Daihatsu CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Daihatsu specialista, és jópár esetben cserélte már ki Daihatsu gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Daihatsu CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Daihatsu CHARADE Mk IV Saloon 1.5 16V Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Daihatsu Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Daihatsu akkumulátorokról:

Daihatsu akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Daihatsu tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Elindult a Toyota és a Daihatsu közös vállalata

Hasonló autók: