Dodge CARAVAN III 3.8 AWD akkumulátor

Dodge CARAVAN III 3.8 AWD akkumulátor - Dodge Akku - helyszíni

Dodge CARAVAN III 3.8 AWD akkumulátor cseréje és Dodge Akku mérete

Dodge CARAVAN III 3.8 AWD akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Dodge CARAVAN III 3.8 AWD akkumulátor cseréje is Dodge márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a CARAVAN III 3.8 AWD akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Dodge CARAVAN III 3.8 AWD akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Dodge specialista, és jópár esetben cserélte már ki Dodge gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a CARAVAN III 3.8 AWD akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Dodge CARAVAN III 3.8 AWD akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Dodge CARAVAN III 3.8 AWD Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Dodge Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Dodge akkumulátorokról:

Dodge akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Dodge tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Dodge Challenger történelem

Hasonló autók: