Dodge STRATUS 2.4 16V akkumulátor

Dodge STRATUS 2.4 16V akkumulátor cseréje és Dodge Dodge Akku mérete

Dodge STRATUS 2.4 16V akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Dodge STRATUS 2.4 16V akkumulátor cseréje is Dodge márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Dodge Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Dodge Stratus akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Dodge specialista és jópár esetben cserélte már ki Dodge Dodge Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Dodge Stratus akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Dodge Dodge Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Dodge Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Dodge akkumulátorokról:

Dodge akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Dodge tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Dodge Challenger történelem

Dodge STRATUS 2.4 16V akkumulátor cseréje - Dodge Akku - Dodge Stratus akkumulátor méret
Akkumentő – Dodge Akku Specialista

Hasonló autók: