Ferrari . 512 TR 5.0 akkumulátor

Ferrari 512 TR 5.0 akkumulátor - Ferrari Akku - helyszíni csere

Ferrari 512 TR 5.0 akkumulátor cseréje és Ferrari Akku mérete

Ferrari 512 TR 5.0 akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Ferrari 512 TR 5.0 akkumulátor cseréje is Ferrari márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a 512 TR 5.0 akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Ferrari 512 TR 5.0 akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Ferrari specialista, és jópár esetben cserélte már ki Ferrari gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a 512 TR 5.0 akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Ferrari 512 TR 5.0 akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Ferrari 512 TR 5.0 Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Ferrari Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Ferrari akkumulátorokról:

Ferrari akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Ferrari tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Ferrari történelem

Hasonló autók: