Ferrari . F355 GTS 3.5 Spider akkumulátor

Ferrari F355 GTS 3.5 Spider akkumulátor - Ferrari Akku -

Ferrari F355 GTS 3.5 Spider akkumulátor cseréje és Ferrari Akku mérete

Ferrari F355 GTS 3.5 Spider akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Ferrari F355 GTS 3.5 Spider akkumulátor cseréje is Ferrari márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a F355 GTS 3.5 Spider akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Ferrari F355 GTS 3.5 Spider akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Ferrari specialista, és jópár esetben cserélte már ki Ferrari gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a F355 GTS 3.5 Spider akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Ferrari F355 GTS 3.5 Spider akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Ferrari F355 GTS 3.5 Spider Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Ferrari Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Ferrari akkumulátorokról:

Ferrari akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Ferrari tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Ferrari történelem

Hasonló autók: