Fiat DOBLO 1.3 D Multijet akkumulátor

Fiat DOBLO 1.3 D Multijet akkumulátor cseréje és Fiat Fiat Akku mérete

Fiat DOBLO 1.3 D Multijet akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Fiat DOBLO 1.3 D Multijet akkumulátor cseréje is Fiat márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Fiat Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Fiat Doblo akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Fiat specialista és jópár esetben cserélte már ki Fiat Fiat Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Fiat Doblo akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Fiat Fiat Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Fiat Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Fiat akkumulátorokról:

Fiat akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Fiat tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Érdekességek a Fiat standjáról

Fiat DOBLO 1.3 D Multijet akkumulátor cseréje - Fiat Akku - Fiat Doblo akkumulátor méret
Akkumentő – Fiat Akku Specialista

Hasonló autók: