Honda CIVIC VII Hatchback 2.2 CTDi akkumulátor

Honda CIVIC VII Hatchback  2.2 CTDi akkumulátor - Honda Akku -

Honda CIVIC VII Hatchback 2.2 CTDi akkumulátor cseréje és Honda Akku mérete

Honda CIVIC VII Hatchback 2.2 CTDi akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Honda CIVIC VII Hatchback 2.2 CTDi akkumulátor cseréje is Honda márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a CIVIC VII Hatchback 2.2 CTDi akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Honda CIVIC VII Hatchback 2.2 CTDi akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Honda specialista, és jópár esetben cserélte már ki Honda gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a CIVIC VII Hatchback 2.2 CTDi akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Honda CIVIC VII Hatchback 2.2 CTDi akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Honda CIVIC VII Hatchback 2.2 CTDi Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Honda Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Honda akkumulátorokról:

Honda akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Honda tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Honda történelem és érdekességek

Hasonló autók: