Hyundai ACCENT Saloon 1.5 CRDi GLS akkumulátor

Hyundai ACCENT Saloon 1.5  CRDi GLS akkumulátor - Hyundai Akku -

Hyundai ACCENT Saloon 1.5 CRDi GLS akkumulátor cseréje és Hyundai Akku mérete

Hyundai ACCENT Saloon 1.5 CRDi GLS akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Hyundai ACCENT Saloon 1.5 CRDi GLS akkumulátor cseréje is Hyundai márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a ACCENT Saloon 1.5 CRDi GLS akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Hyundai ACCENT Saloon 1.5 CRDi GLS akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Hyundai specialista, és jópár esetben cserélte már ki Hyundai gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a ACCENT Saloon 1.5 CRDi GLS akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Hyundai ACCENT Saloon 1.5 CRDi GLS akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Hyundai ACCENT Saloon 1.5 CRDi GLS Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Hyundai Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Hyundai akkumulátorokról:

Hyundai akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Hyundai tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Hyundai vezeti az elektromos jármúeladásokat Koreába

Hasonló autók: