Hyundai GALLOPER II 2.5 TD akkumulátor

Hyundai GALLOPER  II 2.5 TD akkumulátor - Hyundai Akku -

Hyundai GALLOPER II 2.5 TD akkumulátor cseréje és Hyundai Akku mérete

Hyundai GALLOPER II 2.5 TD akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Hyundai GALLOPER II 2.5 TD akkumulátor cseréje is Hyundai márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a GALLOPER II 2.5 TD akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Hyundai GALLOPER II 2.5 TD akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Hyundai specialista, és jópár esetben cserélte már ki Hyundai gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a GALLOPER II 2.5 TD akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Hyundai GALLOPER II 2.5 TD akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Hyundai GALLOPER II 2.5 TD Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Hyundai Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Hyundai akkumulátorokról:

Hyundai akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Hyundai tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Hyundai vezeti az elektromos jármúeladásokat Koreába

Hasonló autók: