Jaguar XJ 5.0 V8 akkumulátor

Jaguar XJ 5.0 V8 akkumulátor cseréje és Jaguar Jaguar Akku mérete

Jaguar XJ 5.0 V8 akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Jaguar XJ 5.0 V8 akkumulátor cseréje is Jaguar márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Jaguar Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Jaguar Xj akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Jaguar specialista és jópár esetben cserélte már ki Jaguar Jaguar Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Jaguar Xj akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Jaguar Jaguar Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Jaguar Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Jaguar akkumulátorokról:

Jaguar akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Jaguar tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Jaguar hírek

Jaguar XJ 5.0 V8 akkumulátor cseréje - Jaguar Akku - Jaguar Xj akkumulátor méret
Akkumentő – Jaguar Akku Specialista

Hasonló autók: