Kia RIO II 1.5 CRDi akkumulátor

Kia RIO II 1.5  CRDi akkumulátor - Kia Akku - helyszíni csere

Kia RIO II 1.5 CRDi akkumulátor cseréje és Kia Akku mérete

Kia RIO II 1.5 CRDi akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Kia RIO II 1.5 CRDi akkumulátor cseréje is Kia márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a RIO II 1.5 CRDi akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Kia RIO II 1.5 CRDi akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Kia specialista, és jópár esetben cserélte már ki Kia gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a RIO II 1.5 CRDi akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Kia RIO II 1.5 CRDi akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Kia RIO II 1.5 CRDi Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Kia Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Kia akkumulátorokról:

Kia akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Kia tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Kia a nyerő forma

Hasonló autók: