Land Rover FREELANDER 2 2.2 TD4 akkumulátor

Land Rover FREELANDER 2 2.2 TD4 akkumulátor cseréje és Land Rover Land Rover Akku mérete

Land Rover FREELANDER 2 2.2 TD4 akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Land Rover FREELANDER 2 2.2 TD4 akkumulátor cseréje is Land Rover márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Land Rover Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Land Rover Freelander akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Land Rover specialista és jópár esetben cserélte már ki Land Rover Land Rover Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Land Rover Freelander akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Land Rover Land Rover Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Land Rover Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Land Rover akkumulátorokról:

Land Rover akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Land Rover tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Land Rower hírek

Land Rover FREELANDER 2 2.2 TD4 akkumulátor cseréje - Land Rover Akku - Land Rover Freelander akkumulátor méret
Akkumentő – Land Rover Akku Specialista

Hasonló autók: