Peugeot BOXER Box 2.5 DT akkumulátor

Peugeot BOXER Box 2.5  DT akkumulátor - Peugeot Akku - helyszíni

Peugeot BOXER Box 2.5 DT akkumulátor cseréje és Peugeot Akku mérete

Peugeot BOXER Box 2.5 DT akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Peugeot BOXER Box 2.5 DT akkumulátor cseréje is Peugeot márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a BOXER Box 2.5 DT akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Peugeot BOXER Box 2.5 DT akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Peugeot specialista, és jópár esetben cserélte már ki Peugeot gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a BOXER Box 2.5 DT akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Peugeot BOXER Box 2.5 DT akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Peugeot BOXER Box 2.5 DT Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Peugeot Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Peugeot akkumulátorokról:

Peugeot akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Peugeot tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Peugeot hírek

Hasonló autók: