Peugeot PARTNER Box 1.6 HDi akkumulátor

Peugeot PARTNER Box 1.6  HDi akkumulátor - Peugeot Akku -

Peugeot PARTNER Box 1.6 HDi akkumulátor cseréje és Peugeot Akku mérete

Peugeot PARTNER Box 1.6 HDi akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Peugeot PARTNER Box 1.6 HDi akkumulátor cseréje is Peugeot márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a PARTNER Box 1.6 HDi akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Peugeot PARTNER Box 1.6 HDi akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Peugeot specialista, és jópár esetben cserélte már ki Peugeot gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a PARTNER Box 1.6 HDi akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Peugeot PARTNER Box 1.6 HDi akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Peugeot PARTNER Box 1.6 HDi Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Peugeot Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Peugeot akkumulátorokról:

Peugeot akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Peugeot tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Peugeot hírek

Hasonló autók: