Porsche 911 3.6 GT2 akkumulátor

Porsche 911 3.6 GT2 akkumulátor cseréje és Porsche Porsche Akku mérete

Porsche 911 3.6 GT2 akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Porsche 911 3.6 GT2 akkumulátor cseréje is Porsche márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Porsche Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Porsche 911 akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Porsche specialista és jópár esetben cserélte már ki Porsche Porsche Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Porsche 911 akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Porsche Porsche Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Porsche Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Porsche akkumulátorokról:

Porsche akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Porsche tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Meglepő érdekességek a Porsche világából

Porsche 911 3.6 GT2 akkumulátor cseréje - Porsche Akku - Porsche 911 akkumulátor méret
Akkumentő – Porsche Akku Specialista

Hasonló autók: