Renault VEL SATIS 2.0 16V Turbo akkumulátor

Renault VEL SATIS 2.0 16V Turbo akkumulátor cseréje és Renault Renault Akku mérete

Renault VEL SATIS 2.0 16V Turbo akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Renault VEL SATIS 2.0 16V Turbo akkumulátor cseréje is Renault márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Renault Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Renault Vel akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Renault specialista és jópár esetben cserélte már ki Renault Renault Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Renault Vel akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Renault Renault Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Renault Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Renault akkumulátorokról:

Renault akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Renault tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Renault

Renault VEL SATIS 2.0  16V Turbo akkumulátor cseréje - Renault Akku - Renault Vel akkumulátor méret
Akkumentő – Renault Akku Specialista

Hasonló autók: