Suzuki SWIFT 1.3 akkumulátor

Suzuki SWIFT III 1.3 akkumulátor - Suzuki Akku - helyszíni csere

Suzuki SWIFT 1.3 akkumulátor cseréje és Suzuki Akku mérete

Suzuki SWIFT III1.3 akku szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Suzuki SWIFT 1.3 akkumulátor cseréje is Suzuki márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a SWIFT III 1.3 akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Suzuki SWIFT III 1.3 akku méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Suzuki specialista, és jópár esetben cserélte már ki Suzuki gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a SWIFT III 1.3 akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Suzuki SWIFT 1.3 akku méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Suzuki SWIFT 1.3 Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Suzuki Akku és Linkek

Suzuki Swift 1.3 akkumulátor csere esetén hasznos lehet, ha itt olvasgat általános infókat a Suzuki akkumulátorokról:

Suzuki akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Suzuki tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Legördült a gyártósorról a 2,5 milliomodik magyar Suzuki

Hasonló autók: