Volkswagen GOLF VI Variant 2.0 TDI akkumulátor

Volkswagen GOLF VI Variant 2.0 TDI akkumulátor cseréje és Volkswagen Volkswagen Akku mérete

Volkswagen GOLF VI Variant 2.0 TDI akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Volkswagen GOLF VI Variant 2.0 TDI akkumulátor cseréje is Volkswagen márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Volkswagen Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Volkswagen Golf akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Volkswagen specialista és jópár esetben cserélte már ki Volkswagen Volkswagen Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Volkswagen Golf akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Volkswagen Volkswagen Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Volkswagen Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Volkswagen akkumulátorokról:

Volkswagen akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Volkswagen tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

A VW rövid története

Volkswagen GOLF VI Variant 2.0  TDI akkumulátor cseréje - Volkswagen Akku - Volkswagen Golf akkumulátor méret
Akkumentő – Volkswagen Akku Specialista

Hasonló autók: