Volvo V70 III Station wagon D4 AWD akkumulátor

Volvo V70 III Station wagon D4 AWD akkumulátor cseréje és Volvo Volvo Akku mérete

Volvo V70 III Station wagon D4 AWD akkumulátor Szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort mintha márka szervízben történne az akku csere. Ennek megfelelően az Ön Volvo V70 III Station wagon D4 AWD akkumulátor cseréje is Volvo márka szervíz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a Volvo Akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről a Volvo V70 akkumulátor méret és minőség is ugyanaz. A fenti akkumulátor(ok bármelyike) tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, ez nálunk pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, oda megyünk ahol a gépjármű áll és így a helyszínen cserélünk akkut a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart 20 percnél tovább, mivel szakemberünk Volvo specialista és jópár esetben cserélte már ki Volvo Volvo Akkuját. Amikor a szerelő végzett a cserével, vagy ha nem volt szakmailag indokolt a csere, beindította az autóját, csak az után esedékes a fizetés. Ez a helyszínen készpénzben történik, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bank automatát.

Volvo V70 akkumulátor méret

A fenti “Akkuk” blokk úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Volvo Volvo Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. Sokszor a Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, de ez csak előnyökkel jár (hosszabb élettartam, könnyebb indítás hidegben), ezek is megfelelnek az előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ezekben az esetekben speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Volvo Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Volvo akkumulátorokról:

Volvo akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Volvo tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Itt a Volvo várva várt nagy dobása

Volvo V70 III Station wagon D4 AWD akkumulátor cseréje - Volvo Akku - Volvo V70 akkumulátor méret
Akkumentő – Volvo Akku Specialista

Hasonló autók: