Volvo XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD akkumulátor

Volvo XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD akkumulátor - Volvo Akku -

Volvo XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD akkumulátor cseréje és Volvo Akku mérete

Volvo XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD akkumulátor szerelés

Az Akkumentő célja, hogy minden gépjárműben olyan színvonalon cserélje ki az akkumulátort, mintha a csere márkaszervizben történne. Ennek megfelelően az Ön Volvo XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD akkumulátor cseréje is Volvo márkaszerviz minőségben történik. Ez egyrészről azt jelenti, hogy a XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD akku cseréhez megvan minden gyári szerszámunk. Másrészről, a Volvo XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD akkumulátor méretben és minőségben is megegyezik a gyárival. A fenti akkumulátor(ok) bármelyike tökéletes lesz autójába. Alapvető különbség viszont, hogy míg a márkaszervizekben időpontot kell kérni és el kell vinni az autót, nálunk ez pont fordítva van. Mi alkalmazkodunk, és ott cseréljük ki az akkumulátort, ahol a gépjármű áll. Ráadásul mindezt a lehető leghamarabb.

A szerelés általában nem tart tovább 20 percnél, mivel szakemberünk Volvo specialista, és jópár esetben cserélte már ki Volvo gépjárművek akkujait. Amikor a szerelő végzett a XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD akku cseréjével akkor lesz esedékes a fizetés. Ez a helyszínen történik készpénzben, de amennyiben csak kártyával tud fizetni, kollégánk segít találni egy közeli bankautomatát.

Volvo XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD akkumulátor méret

A fenti Akkumulátor lista úgy lett összeállítva, hogy minden akkumulátor megfeleljen a Volvo XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 AWD Akkumulátor gyári paramétereinek. Ez egyrészt azt jeleni, hogy méretben minden akku befér a gépjárműbe, másrészt, minden akkumulátor kapacitása megfelel a gyári előírásoknak. A Baren akkumulátorok kapacitása magasabb mint más akkumulátoroknak, ezért ezek előnyösebbek. Ilyen a hosszabb élettartam és könnyebb indítás hidegben. Természetesen a Baren akku paraméterei is megfelelnek a gyári előírásoknak.

Előfordul, hogy csak egy akkumulátort mutat rendszerünk, ilyenkor speciális méretről van szó, amit csak egy általunk forgalmazott világmárka gyárt. Ezekben az esetekben az akkumulátorok jó minőségűek, mivel tipikusan a speciális méreteket a legjobb minőségű gyárak gyártják.

Volvo Akku és Linkek

Itt olvashat általában a Volvo akkumulátorokról:

Volvo akkukról általánosságban

Illetve találtunk egy kis érdekességet, ami nem kötődik egyáltalán az akkumulátorok világához, de Volvo tulajdonosként esetleg érdekes lehet megnézni:

Itt a Volvo várva várt nagy dobása

Hasonló autók: