Szerelés

akkumulátor beszerelése, akkumulátor kiszerelése

Akkumulátor beszerelése, és az akkumulátor kiszerelése

Az Akkumentő megoldja önnek az akkumulátor cseréjét. Az akkumulátor beszerelése és az akkumulátor kiszerelése nem kell, hogy az ön gondja legyen! Az akkumulátor csere egy olyan komplex feladat, folyamat, mely egyrészt sok idejét elveszi annak, aki először csinálja, illetve csak félig ért hozzá (ráadásul ez olyasmi, amit nem lehet csak úgy internetes cikkek, videók alapján megtanulni).  Ha gondja akad, inkább keressen minket bizalommal! Mindezek ellenére úgy gondoltuk, jobb, ha összeszedünk néhány hasznos információt a témában. Sokszor felmerül, hogy miként kell helyesen bebikázni egy autót, illetve hogyan lehet szakszerűen áram alatt kiszerelni egy modern gépjármű akkumulátorát. Ezekről a témákról szól a Szerelés rovatunk.

Érdekli többi rovatunk is? Próbálja ki a következőket:

Az akkumulátor 3 javítható és 3 javíthatatlan meghibásodása

Lemerülés, zárlat, mély kisülés, kiszáradás, öregedés… sok problémája lehet egy akkumulátornak, de ezek közül nem minden esetben indokolt kidobni az akkut.

Szerelőink arra törekednek, hogy minél hamarabb megoldják az akkuval kapcsolataos problémákat. Amint megérkeznek a helyszínre megnézik az akkuk töltötségét. Az akkumulátor beszerelése csak akkor történik meg, ha előre meg van beszélve telefonon vagy az ügyfél úgy szeretné. Az akkumulátor beszerelés  – akkumulátor kiszerelés nem könnyű feladat, kérem várja meg a szerelőinket.

Link: https://akkumento.hu/szolgaltatasok/

autó bikázás, autó indítás

Gépjármű bebikázása

Mi is az a rendkívüli autó indítás, vagy más néven autó bikázás?

A rendkívüli autó indítás, vagy autó bikázás lényege, hogy nem a gépjárműbe szerelt akkumulátorról indul be az autó, hanem egy külső áramforrásról….

autó bikázás, autó indítás

Akkumulátor beszerelése

Bízza szakemberre!

Az akkumulátor beszerelés és kiszerelés, vagyis az akkumulátor csere már több mint 10 éve az Akkumentő fő szakterülete, és nagy biztonsággal állíthatjuk, hogy a folyamat sokkal bonyolultabb, mint aminek sokan gondolják. Ezért amennyiben lehetősége van rá, bízza ránk a szerelést, mi márkaszerviz minőségben megoldjuk….