Karbantartás és diagnosztika

Akkumulátor diagnosztika

Akkumulátor Karbantartás és Diagnosztika

Amikor nem indul el egy autó sokszor felmerül a kérdés, hogy új akkura van-e szükség. Ez az egyik fő témája a az Akkumulátor Karbantartás és Diagnosztika rovatunk. A másik fő téma, hogy az akkumulátorok minősége nagyban meghatározza, hogy mekkora lehet az élettartamuk, de ennél talán még fontosabb, hogy miként használják az akkumulátort. Egyáltalán nem kell bonyolult dolgokra gondolni, de van néhány aranyszabály, melynek ismerete segíthet kihozni a maximumot az Ön akkumulátorából. Kérjük, ha ideje engedi, olvassa el ezeket a tanácsokat.

Ajánljuk figyelmébe többi rovatunkat is, melyeket itt is megtalálhat:

A rovatok sokszínűségével és folyamatosan frissített tartalmával az a végső célunk, hogy ön a lehető legnaprakészebb információkkal és tudásanyaggal rendelkezzen az akkumulátor cserék érdekes világával kapcsolatban. Professzionális stábunk gondoskodik róla, hogy mindig találjon valami újat. Kellemes böngészést!

 

Top 5 ok, amiért nem indul az autó

Felmerül a kérdés, hogy valóban az akku-e a hibás, ha nem indul el egy autó. Összeszedtük az 5 fő okot, és bár az akku hiba vezeti a listát, de több oka lehet ennek a problémának.

autó bikázás, autó indítás

Az gondozásmentes akkumulátor karbantartása

A legtöbb manapság forgalmazott akku már gondozásmentes, azaz nem kell figyelni az akkumulátorsav szintjét, nem kell desztillált vízzel újratölteni az akkumulátorokat. Viszont mindezek ellenére nagyon fontos …

autó akkumulátor töltő ár, gondozásmentes akkumulátor töltése, autó akkumulátor töltés

Lemerült akkumulátor feltöltése

Autó akkumulátor töltés

Az akkutöltést elsősorban a generátor végzi, természetesen van, amikor ennek ellenére is lemerül. Ilyenkor a legjobb megoldás a bikázás, ami után legalább 20 percet kell menni, hogy a generátor feltölthesse az akkut. Ha indítási szolgáltatásunkra van szüksége, hívja Ügyfélszolgálatunkat, vagy használja az Akku Keresőt. Érdemes viszont tudni, hogy bikázni nem minden esetben javasolt….