Lemerült akkumulátor feltöltése

autó akkumulátor töltő ár, gondozásmentes akkumulátor töltése, autó akkumulátor töltés

Lemerült akkumulátor feltöltése

Autó akkumulátor töltés

Az akkutöltést elsősorban a generátor végzi, természetesen van, amikor ennek ellenére is lemerül. Ilyenkor a legjobb megoldás a bikázás, ami után legalább 20 percet kell menni, hogy a generátor feltölthesse az akkut. Ha indítási szolgáltatásunkra van szüksége, hívja Ügyfélszolgálatunkat, vagy használja az Akku Keresőt. Érdemes viszont tudni, hogy bikázni nem minden esetben javasolt.
Erről részletesen az Akkumulátor Bikázása Szolgáltatásunknál olvashat. A bikázáson kívül van egy másik megoldás is, ez pedig az akkumulátor töltő. Érdekli az autó akkumulátor töltő ár? Vagy a gondozásmentes akkumulátor töltése? Esetleg az autó akkumulátor töltés? Olvasson tovább!

Új akku töltése

Az új akku eleve feltöltött állapotban érkezik, és eleve feltöltött állapotban kerül beszerelésre, akkumulátor töltő nem kell hozzá. Régi tévhit (akárcsak a modern mobiltelefonoknál), hogy menni kell az autóval a beszerelést követően, hogy feltöltődhessen. Ilyenkor már teljes értékű az akkumulátor, ugyanúgy kell használni, mint a gépjármű gyári akkumulátorát.

Autó akkumulátor töltő ár

Ugyanúgy, mint bármilyen más akkumulátornál, az autó akkumulátor töltők között is jelentős különbségek vannak. Igaz ez mind az árukra, mind pedig a minőségükre. Akkutöltő beszerzéséhez ajánljuk, hogy keresse fel üzletünket, melynek címe:
1033. Budapest, Szentendrei út 89.

Gondozásmentes akkumulátor töltése

Az akkumulátor töltő használata közben nagyon kell vigyázni, hogy az akkumulátor ne melegedjen túl, és nehogy felrobbanjon. Ez külön probléma lehet gondozásmentes akkumulátor töltése esetén, mert sok gondozásmentes akku zárt rendszerű.

Fontos tudnivaló, hogy akkutöltés során az akku melegedni kezd, ilyenkor a benne lévő sav felforr és az esetek nagy részében a pára nem tudja elhagyni az akkut. Ilyenkor belső nyomás keletkezhet, pont, mint egy kuktában és ilyenkor sajnos fennáll annak a lehetősége, hogy az akku felrobban. Javasoljuk, hogy bízza szakemberre a töltést, és hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy keresse fel a WestEnd bevásárlóközponttal szemben lévő autósboltunkat, melynek a címe még egyszer, a biztonság kedvéért:
1033. Budapest, Szentendrei út 89.

Ha feltétlenül ragaszkodik hozzá, hogy ön próbálja megoldani a problémát, akkor töltse nagyon lassan körülbelül egy órán át, majd pihentesse fél órát, hogy lehűljön az akku. Ezt ismételje meg tízszer, mindezt egy olyan helyen, ahol az akku esetleges szivárgása vagy robbanása nem tesz kárt a környezetben, illetve ami a legfontosabb: ÖNBEN!

Csepptöltő – speciális autó akkumulátor töltő, autó akkumulátor töltés

A mélykisülés az egyik fő oka az akkumulátorok korai tönkremenetelének, ami sajnos nem tartozik a garancia feltételei közé, hiszen használat általi meghibásodásról van szó, és nem gyártásból eredő problémáról. Ilyenkor leállnak a kémiai reakciók az akkumulátorban, és már nem tudja tartani a feszültséget. S így természetesen már az autót sem tudja beindítani.

A mélykisülés legfontosabb oka az, hogy ha nem használjuk az autót, és a  kritikus szint alá merül a kapocsfeszültség. Ez azért történik, mert maga az autó is fogyasztja az áramot és ha nincs folyamatos használatban, akkor nincs ami visszatöltse az akkut.

Ilyen helyzetek tipikusan akkor történnek meg, amikor az autó használója huzamosabb időre lebetegszik, ágyhoz kötött lesz (akár még egy influenza is elég hozzá), vagy olyan külföldi utazásra indul, ahova nem viheti magával személygépjárművét.

Okos megoldás, ha valakit megkérünk rá, hogy minimum heti 1-2 alkalommal indítsa be az autót. Ha nincs ilyenre lehetőségünk, akkor egy garázsban pihenő autó esetében tökéletes megoldás lehet egy csepptöltő. A csepptöltő egyik vége egy konnektorba van dugva, másik vége pedig a szivargyújtóba, vagy pedig magára az akkura kötve. Így az folyamatosan egyfajta akkumulátor töltő üzemmódban, nem hagyja lemerülni, nem hagyja elromlani.

Ha úgy gondolja, egy csepptöltő tökéletes opció lenne az Ön számára, ajánljuk, hogy először keresse ezzel kapcsolatban Ügyfélszolgálatunkat, vagy keresse üzletünket, melynek címe:
1033. Budapest, Szentendrei út 89.

Érdekelné a többi rovatunk, többi cikkünk is? Az alább található linkek segítségével könnyedén elérheti bármelyiket!

Angolul tudó olvasóinknak pedig ezt a VIDEÓT ajánljuk figyelmébe, melyben az amerikai kollegina arról mesél, milyen árulkodó jelek utalnak arra, hogy akkumulátorunk hamarosan feladja az életéért folytatott küzdelmet.

Akkumulátor töltőre volna szüksége és segítséget szeretne kérni? Az Akkumentő csapata már több mint tíz éve nyújt akkusegély szolgáltatást. Ha akkumulátor csere az egyetlen megoldás, segítünk! Rengeteg vásárlónknak gyűlt már meg a baja az akkuval. Erre nyújtott szolgáltatásunk az úgynevezett “Akkusegély”. Az autó akkumulátor árak nálunk mindig korrektek, és profi szakembereinknek köszönhetően meg vagyunk róla győződve, hogy nem fog csalódni, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat.  Pár kattintással megtalálhatja széles választékunkból az önnek legjobb akkut!