Akku márkák: Baren Polar Plus

baren akkumulátor

Akku márkák: Baren Polar Plus

Baren Akkumulátor Gyár

A Baren akkumulátort egy 1939-ben alapított osztrák cég állítja elő, mely mind a mai napig Európa egyik legjobb minőségű akkumulátorgyárát tudhatja magáénak. A nagy vízválasztó akkor történt, amikor felvásárolták a Fiamm nevű, energia technológiával foglalkozó céget: ekkor váltottak véglegesen ultra modern technológiára. A Baren akkumulátor Európa legnagyobb és legmodernebb akkumulátor gyárában készül, így biztos lehet benne, hogy minőséget kap a pénzéért.

A Baren akkumulátor a legjobb minőségű akku, amit forgalmazunk

És tudják, mi olyan jó még benne? Hogy annak ellenére, hogy ez a legjobb minőségű termékünk, nem ez a legdrágább! Legmodernebb technológiájú akkumulátor, amit forgalmazunk. Minek köszönhető mindez? Főképp a kálcium-kálcium technológiának, ami egy zselés akkumulátor minden előnyével rendelkezik (a kálcium-kálcium technológia, más néven ca-ca, az akku ötvözetére utal, illetve arra, hogy jobban tartja az áramot, jobban bírja a terhelést, illetve alacsony a gázképződési mérték, így nem veszít elektrolit szintjéből).

A Baren akkumulátor teljesen gondozásmentes, tehát zárt rendszerű, így nem igényel extra gondozást. Ráadásul ha lemerül, könnyedén feltölthető, sokszor a “sírból” vissza lehet hozni az akkut. Olyan kritikus helyzetekben sikerül visszaállítani a kémiai reakciót, amikor egy hagyományos zselés akkumulátor már nem menthető meg.

A Baren akkumulátorról elmondható még továbbá, hogy Bosch és Varta minőséget biztosít, de alacsonyabb áron.

A várható élettartam akár 6 év is lehet

Közel 30 éve segítünk a Baren akkumulátor beszereléseknél Magyarországon. Tapasztalataink nagyon pozitívak, már sokszor volt lehetőségünk megállapítani, hogy nagyon jól bírják Magyarország éghajlatát. A hideg telek, illetve a forró nyarak sem okoznak gondot.

Sokszor előfordul, hogy több mint 10 év után cseréljük a még általunk értékesített akkukat (megjegyzendő ugyan, hogy ez egyáltalán nem mindennapos, de megfelelő odafigyelés mellett többször is volt már rá példa).

Mit értünk pontosan megfelelő odafigyelés alatt, melyek betartása mellett elérhetjük az optimális hat éves élettartamot? A következők:

-Minden héten legalább 1-2 alkalommal be legyen indítva az autó
-Ne folyamatosan rövid távokon közlekedjünk az akkuval.

A hat éves élettartam közel másfél-kétszerese egy jó minőségű magyar akkunak. Ennek oka a modernebb akkumulátor technológiában keresendő.

Elmondható tehát, hogy a Baren akkumulátor hosszú távra kitűnő választás!

Érdekelné többi rovatunk is? Az alábbi linkeken elérheti őket, hogy minél kényelmesebb legyen az akkumulátorral kapcsolatban fellelhető összes információt böngésznie. Kellemes olvasást!