Érdemes akciós akkut vásárolni?

bikázás, akkumulátor beszerelés, akkumulátor beszerelése, autó akkumulátor beszerelés, olcsó akkumulátor, akkumulátor akció, akkumulátor akció tesco, autó akkumulátor árak, akkumulátor árak

Érdemes akciós akkut vásárolni?

Ha biztosra akar menni…

Gyanúsan olcsó akkumulátor árak? Akkumulátor akció Tesco-ban?  Cikkünkből megtudhatja, mire érdemes odafigyelni.

Az olcsó akkumulátor, mint romlandó áru

Kevesen tudják, de az akku rendkívül romlandó áru, így nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy az üzembe helyezés előtt mennyi idő telik el. Ugyanaz az akkumulátor a gyártás után 4 hónappal és 11 hónappal már egyáltalán nem ugyanaz az akkumulátor, két különböző minőségű akkuról beszélünk ilyen esetben. A probléma a túltárolás okai között keresendő (ha a frissen gyártott és feltöltött akku lassan merülni kezd, és nincs karbantartva a használat által). Az akkuban kémiai reakciók zajlanak, ezért kritikus, hogy minél előbb kerüljön használatba. Van egy ciklus leírás, melynek figyelembe vételével az akkumulátor nagyon sokáig működhet, ez pedig két lépcsős:

– Autó indítás: kis lemerülés
– Generátor általi feltöltés majd folyamatos töltés.
Természetesen kiemelten fontos, hogy az új akku jó állapotban legyen, vagyis friss legyen!

Olcsó akkumulátor akció Tesco áruházakban

Ugye találkozott már közvetlenül a kasszás pultok elé kipakolt, olcsó, akciós élelmiszerekkel? Ezek gyakran azért kerülnek oda, mert közeledik a lejárati dátumuk és szeretnének megszabadulni tőlük a profitmaximalizálás miatt. Ez az akkuk esetében azt jelenti, hogy hiába vesz az ember egy jó márkájú akkumulátort, az akció miatt gyanítható, hogy a várható élettartam jelentősen alacsonyabb lesz. Olcsó akkumulátor = olcsó élelmiszer. Nem biztos, hogy olyan jó döntés.

Autó akkumulátor árak

Nagyon eltérő lehet, hogy ki mennyiért ad egy olcsó akkumulátor-t. Vannak bizonyos szempontok, melyek figyelembe vételével kiszűrhető a legjobb vétel. Ilyenek például:

Nagyon fontos az eladó szakértelme.

Érdemes olyan helyen venni, ahol értenek az akkumulátorok minden csínjához, bínjához, és érdekeltek az akkumulátor helyes tárolásában és kezelésében

Az Akkusegély Csoport több mint 30 éve foglalkozik gépjármű indító akkumulátorokkal. A lehető legfrissebb akkukat szerezzük be, azokat szakszerűen tároljuk és kezeljük az értékesítés előtt. Néha a legolcsóbb akku a legdrágább akku. Tudjuk, kissé ellentétes kijelentés, de hosszútávon kell értelmezni. Jól hangozhat olcsó akkut venni, de hiába márkás, ha nem a legfrissebb és esetlegesen rosszul volt tárolva, kezelve. Hosszú távon az ilyen akkuk mennek leghamarabb tönkre, és az ilyen akkukat kell leghamarabb cserélni.

Érdekelné a többi rovatunk is? Kattintson bármelyikre, és fedezze fel az Akkumentő professzionális cikkeit más témákban is!