Akkumentő - helyszíni akkucsere

Legnagyobb budapesti akkumulátor segélyszolgálatként az akkumentő szakszerűen, megbízhatóan és gyorsan segít beindítani autóját.

Akku kereső - találja meg a megfelelő akkumulátort

Akkukautó akkumulátor

Akkucsere 1 órán belül

Akkukautó akkumulátor
Főoldal > Járművek > Személyautó > Ford

Ford

Ford akkumulátor tudnivalók

Ford akkumulátor árak böngészése helyett először azt érdemes kitalálni, hogy pontosan milyen típusú akkura is van szükség. Ford autókba teljesen zárt rendszerű, gondozásmentes akkumulátort ajánlunk. Ezeknek az akkumulátoroknak gyakran még a garanciaideje is hosszabb, általában 2 év. Sőt, nem csak az akkumulátorok garanciaideje, hanem az élettartamuk is másfél, vagy kétszerese lehet a hagyományos akkumulátorokénak. Amennyiben hosszú távra tervez Ford gépjárművével, javasoljuk a Baren, vagy Alphaline akkumulátorokat.

Ford Akkumulátor Árak

A fenti Akkumulátor Kereső segítségével pillanatok alatt, néhány kattintással kiderítheti, hogy milyen akkumulátor való Ford gépjárművébe. A fizetendő összeg az Ön által kiválasztott Ford akkumulátor árából és a szolgáltatási díjból (kiszállás és beszerelés) tevődik össze. Először válassza ki a gépjármű üzemanyag típusát (általában benzines, vagy dízel)!

Az Akkumentő szolgáltatás összefoglalása néhány rövid lépésben:

A telefonhívásos, vagy online rendelést követően Akkumulátor Szakértőink gyorsan kiérnek a helyszínre. Szakembereink egy alapvető műszeres felmérést végeznek, majd miután megállapították a probléma okát, vagy rendkívüli indítással, vagy akkumulátor cserével megoldják a problémát. Ezután következik a gépjármű töltésének ellenőrzése, majd végül a használt, veszélyes hulladéknak minősülő akku elszállítása. Rendeléssel, kiszállással és szereléssel együtt nem szokatlan, hogy az autó újra működőképes már egy órán belül!

Miért fontos, hogy megbízható helyről szerezzük be Ford akkumulátorunkat?

Az Akkusegély Csoport (melynek tagja az Akkumentő szolgáltatás is) már több mint harminc éve foglalkozik autó akkumulátorokkal, így pontosan tudjuk, melyik akkumulátorok megbízhatóak, magas minőségűek és ár/érték arányban megfelelőek. Mindig a lehető legfrissebb akkumulátorokat szerezzük be és megfelelően tároljuk őket, hogy a lehető leghosszabb legyen az adott termék várható élettartama. És természetesen harminc évnyi tapasztalattal a hátunk mögött úgy gondoljuk nyugodtan kijelenthetjük, hogy szakértő szerelőink bármilyen problémát meg tudnak oldani, bárhol, ráadásul gyorsan és hatékonyan. Szeretne többet megtudni az akkumulátorokkal kapcsolatos hasznos információkról? Vagy szélesítené ismereteit a karbantartásról és diagnosztikáról? Ilyen, és ehhez hasonló cikkekkel találkozhat Akkumulátor Tudástár oldalunkon, melyet ITT érhet el.